Tapahtumakalenteri

heinä
1
la
Pikkukylien Pikkumarkkinat @ Suur-Miehikkälän seuratalo
heinä 1 @ 09:00 – 14:00

Pikkukylien Pikkumarkkinat järjestetään ensi kesänä jo kuudetta kertaa tutulla paikallaan juhannuksen jälkeisenä lauantaina 1.7. klo 9 – 14. Tule mukaan myymään tai esittelemään tuotteitasi ja nauttimaan huumaavasta markkinatunnelmasta. Ohjelmassa mm. maaseutuolympialaiset, eläinpiha ja musiikkiesityksiä. Ilmoittautuminen markkinoille on alkanut, ja voit varata paikkasi tuttuun tapaan osoitteessa http://www.pkpm.suntuubi.com/

Suomen satavuotisjuhlat @ Pyhällön koulu
heinä 1 @ 10:00 – 12:00

Suomen satavuotisjuhlat järjestetään 1.7.2017 kesätorin yhteydessä Pyhällön koululla klo 10 -12.

heinä
22
la
Vuolenkosken vetokisat @ Vuolenkosken urheilukenttä
heinä 22 @ 11:00
elo
13
su
Riistapolku @ Paijärven kylätupa
elo 13 all-day

Tapahtumassa on riista-luontopolku, jossa on erilaisia luontoon ja riistaan liittyviä tehtäviä.

syys
1
pe
Maaseutuparlamentti @ Leppävirta
syys 1 – syys 3 all-day
”Suomen ensimmäinen tässä laajuudessa järjestettävä Maaseutuparlamentti 2017 kokoaa reilu tuhat osallistujaa teeman mahdottomuuksista mahdollisuuksia yhteyteen, 1.-3.9.2017, Leppävirralle, Pohjois-Savoon.

Tapahtumassa kiteytetään tahtotila suomalaisen maaseudun kehittämiselle, mahdollistetaan eri tahojen kohtaamisia ja kumppanuuksien solmimisia sekä edistetään uusien innovaatioiden syntymistä. Tapahtuma on osa Suomi 100 –juhlavuoden ohjelmaa. Maaseutuparlamentissa on luvassa yllätyksiä, ratkaisuja ja kasvusuuntien tunnistamista maaseudun ajankohtaisten teemojen merkeissä.”