Käyttäjäehdot

Huom! Jos käytössäsi on internet-palveluntarjoajan sähköpostiosoite, rekisteröitymis- ja käyttäjätilin aktivointiviesti ei välttämättä tule perille. Tämä johtuu palveluntarjoajien vahvasta roskapostisuodatuksesta. Webmail-osoitteet (mm. Google Gmail, Hotmail, Suomi24 jne.) ottavat viestit vastaan, mutta saattavat ohjata suoraan roskapostilaatikkoon. Tarkista siis roskapostisi. Pahoittelemme tilannetta ja pyrimme saamaan ratkaisun ongelmaan mahdollisimman pian.

Nämä käyttäjäehdot hyväksymällä voit rekisteröityä www.kymenkylat.fi -sivuston ja sen alasivustojen tilaajaksi. Tilaajana voit muokata käyttäjäprofiiliasi ja kirjoittaa kommentteja kommentoinnin sallineille sivustoille.

  1. Käyttäjätunnuksen luovuttaminen toiselle osapuolelle ilman www.kymenkylat.fi -ylläpidon erillistä lupaa on kielletty.
  2. Käyttäjätietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille (sivuston ulkopuoliselle taholle), edes kirjallisesta pyynnöstä.
  3. Sitoudut tällä sivulla nyt ja tulevaisuudessa lisättäviin tai korjattaviin ehtoihin.
  4. Sivustolla roskapostittaminen tai samojen viestien jatkuva lähettäminen (toisin sanottuja floodaaminen) on kielletty.
  5. Sivusto keskittyy kylätoimintaan jolloin sen ulkopuolinen toiminta (esimerkiksi kylien ulkopuolisen yritystoiminnan mainostaminen, poliittisen atteen levittäminen jonka tavoitteena on henkilökohtainen eduntavoittelu) on kiellettyä. Keskustelufoorumeilla on pyhitetty Yleinen keskustelualue muun kun kylätoimintaa keskittyvän toiminnan viestialue.
  6. Sitoudut käyttäjänä toimimaan siten, ettet aiheuta haittaa sivuston toiminnalle. Pidät huolta siitä, että käytät sivustoa tietokoneelta jossa on pidetty huolta haittaohjelman torjunnasta.
  7. Edellä kuvattuja ehtoja tai Suomen lakia rikkovan käyttäjän käyttäjätunnus voidaan poistaa ja asettaa käyttäjä ns. mustalle listalle, jolle käyttäjätunnusta ei luovuteta jatkossa. Ennen tunnuksen poistamista käyttäjälle osoitetaan kaksi huomautusta. Jos rike on vakava, johtaa se välittömään tunnuksen poistamiseen.

Hyväksyn yllä mainitut käyttäjäehdot ja haluan rekisteröityä käyttäjäksi.