Siikavan kyläolymppialaiset heinäkuussa 2016

Siikavan kylätalolla suoritettiin leikkimielinen 7-ottelu viiden joukkueen voimin. Eniten kehuja sai VPK:n järjestämä ensiapurasti, jonka johdosta virisi ajatus järjestää ihan kunnollinen ensiapu- ja alkusammutuskurssi kylällä.
Muut tehtävärastit olivat: veden kantaminen saavista mittakannuun tarjottimen, kauhan ja kukkaruukun avulla, prikkojen heitto peltiastiaan, avattujen hevosenriimujen kasaus, narupallon heilautus kepinpäässä olevaan purkkiin, nännikumin heitto saaviin sekä kolmijalkakävely jossa joukkueen kolmas jäsen sitoi parin vireiset jalat yhteen parinkymmenenmetrin pikakävelyä varten.
Hilpeyttä herätti varsinaisten kilpatehtävien ulkopuolella suoritettu ponibingo. Jesse-ponin aitauksessa oli 5 olympiarengasta ja yleisö sai veikata minkävärisen renkaan läheisyyteen Jesse-poni pyöräyttää kakkapapanat. Vihreää rengasta veikanneet voittivat palkintoja.
Siikavan kyläyhdistys oli tyly isäntä ja vei voiton tiukassa kisassa. Täysin tasapisteisiin päätyivät seuraavat joukkueet: Paljakka-Pökölän edustusjoukkue sekä Siikavan Sampo sekä nuorisojoukkueet Team Siitonen ja Team Huusko.
Tämän kaiken mahdollisti Osuuspankin myöntämä tuki tapatumalle, jolla kustannettiin tarjoilut ja palkinnot ja muut tarvittavat oheistoiminnot.
Kiitokset kaikille ihanille osanottajille, taidetaan pitää kisat myös ensikesänä.

vedenkanto oli yksi olympialaisten lajeista.

vedenkantokin oli yksi olympialaisten lajeista.


Ponibingo herätti hilpeyttä kisaajien keskuudessa.

Ponibingo herätti hilpeyttä kisaajien keskuudessa.


Riimunkasaus tuotti muutamille joukkueille päänvaivaa

Riimunkasaus tuotti muutamille joukkueille päänvaivaa.Paljakka-Pökölän joukkue oli tässä lajissa paras.

Vastaa