Vesihuolto osuuskunta

Vesijohtotyö, Rouvinojan alitusLintukymin vesihuolto-osuuskunnan laajeneminen Siikavaan.
Nyt on viimeiset hetket liittyä mukaan vesihuolto-osuuskuntaan. Mikäli kaivinkone on ohittanut tienhaarasi, olet jo lievästi myöhässä mutta et vielä auttamattomasti pudonnut kelkasta.
Mikäli vielä haluat mukaan, ota välittömästi yhteyttä Simo Julkuun 0400 924 836 s-posti: perhe.julku@pp.inet.fi tai Timo Leitamoon 0400 657 776
Kaivuutyöt on viimeistelyä vaille valmiina Aurantolan ja Petäjäpostin suuntiin. Rouvinlahden mutka lienee viimeisenä vuorossa.

Seuratkaa Lintukymin vesihuolto-osuuskunnan nettisivuja. Pertti Virtanen päivittää sinne ajankohtaiset kuulumiset hankkeestamme. http://lintukyminvesi.nettisivu.org/siikavan-vesihuolto/

Liittymän hinta yläraja on 10000€ ilman tukiosuuksia. Hinta sisältää vesijohdon ja viemäripumppaamon tontille kaivettuna. Liittyjän tehtäväksi jää viettoviemärin yhdistäminen pumppaamoon, sähkö yhteyden rakentaminen (yksi-vaihe sähkö ) ja vesiputken yhdistäminen taloon.
Maksujen jaksotus: Ensimmäinen erä on 1 000 e + 100 e. jäsenmaksu Lintukymin vesihuolto-osuuskunnalle.
Loppumaksun voi suorittaa erissä 500 e/ puolivuosittain. Voi maksaa myös nopeammassa tahdissa tai kaikki kerralla, kunhan lopullinen hinta on tiedossa.
Lopullinen hinta: toteutuneet kustannukset jaetaan liittyjien kesken tasan.

Osuuskunta on hakenut tukea rakentamiseen kaupungilta ja ELY keskukselta, tuki on noin 25 % – 7,5 % . Tuki on sitä korkeampi, mitä enemmän vakituisen asumisen kiinteistöjä lähtee mukaan.
Kaupungin ja ELY keskuksen tuet on saatavissa ainoastaan tämän rakennusvaiheen yhteydessä, jälki-liittyminen on aina kalliimpaa.
Vesimittari ja tarvittavat osat kuuluvat mukaan. Sähkö yhteys tarvitsee kaksi 10A sulake paikkaa. Toinen pumpulle ja toinen valvonnalle.
Eläinten käyttämän veden jätevesi maksuun on olemassa ratkaisu kahdella vesimittarilla.

– Tämänhetkinen käyttökustannusarvio (3.10.2013):
Perusmaksu 60 e+alv./vuosi.
Kulutuksen mukaan noin. 3,50 e + 20 % / m3. (Suomalaisten keskikulutus n. 155 l/vrk/hlö)
Jätevedenpumppaamon kuluttama sähkö n. 4 e/vuosi.

Liittymiseen tarvittavia kaavakkeet löytyy sivupalkista: Vesiosuuskunnan lomakkeet

Lintukymin vesihuolto-osuuskunta, Palojärvenkuja 25, 45910 Voikkaa.
Jälki ilmoittautuneille saattaa tulla joitakin pieniä lisäkustannuksia, mutta mukan pääsee vielä niin kauan kunnes kaivinkone on jo ohittanut kiinteistönne 🙂
Pankit ja urakoitsijat on kilpailutettu ja osuuskunta on päätynyt Osuuspankkiin, Maansiirto Mikko Porvariin ja porauksia hoitaa Esa Alanen Kinnasviikki ky:stä.
t: Siikavan kyläyhdistyksen pj. Leena Borg.

Vastaa