Kyläkuidun tilannekatsaus

Aulikki Kylliäinen <aulikki.kylliainen@kylakuitu.fi>

22.12.2017 (8 päivää sitten)    
 

Hei!

Hillosensalmen hankealue kuuluu Kyläkuidun III vaiheen hankealueisiin. Keväälä 2017 alueella aloitettiin liittymämyynti jonka tavoitteena oli saada 50% alueen vakituisesti asututuista kiinteistöistä hankkeeseen mukaan ja tekemään liittymäsopimus. Mikäli tämä olisi toteutunut kesän aikana, rakentaminen olisi voitu käynnistää syksyllä 2017. Tavoittessen ei kuitenkaan päästy ja Kyläkuitu otti Hillosensalmen alueen suhteen aikalisän eikä rakentamista aloitettu.

Kyläkuitu on aloittanut Kouvolan kaupungin kanssa neuvottelut, joissa pyrimme lainaehtoihin joka mahdollistaisi alueen rakentamisen vaikka emme saisikaan mukaan 50% alueen vakituisesti asutuista kiinteistöistä. Alueen vapaa-ajanasuntojen suuri määrä tuo mahdollisuuden valokuituyhteyksien toteuttamiseen, mikäli vapaa-ajanasukkaat lähtevät riittävästi hankkeeseen mukaan.

 

Nyt alueella toimii uusi myyntihenkilö Merja Viikki puh.040 528 4824

Merjan sähköpostiosoite on merja.viikki@kylakuitu.fi

 

Mikäli tiedätte asiasta kiinnostuneita kiinteistönomistajia naapurustossanne tai muuten Hillosensalmen alueella, Merjaan ja minuun voi olla yhteydessä ja tätä tietoa voi myös jakaa eteenpäin. Nyt sopimuksia tehdään koko Hillosensalmen hankealueelle Selänpäästä Voikoskelle (Kouvolan alueella).

Toivottavasti pääsemme rakentamaan valokuitua Hillosensalmelle ensi kesänä.

Kymijoen Kyläkuitu Osk

Ystävällisin terveisin

Aulikki

About Tarja Mynttinen

Vuohijärven kyläyhdistyksen sihteeri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*