Vuosikokousterveisiä keväältä 2014

Kiitokset runsaasta osallistumisesta Siikavan kyläkokoukseen.
Sääntömääräiset asiat käsiteltiin rutiinilla.
Aina ja ikuisesti toimintasuunnitelma listalla on tuottoisan toiminnan järjestäminen kylätalon ylläpitokustannuksia kattamaan.
Suunnitteilla onkin koko perheen musiikkitapahtuman järjestäminen 2.8 2014 kylätalolla. Ohjelma muokkautuu vielä ohjelman suorittajien varmistuttua.

Saimme kyläyhdistyksen hallitukseen kaksi uutta jäsentä, Juha Lehtovirta Rouvinlahdelta ja Seppo Kemppinen Sikoholman lahden rannalta. Ruhmaan rannan asukkaita siis molemmat.

Puhdas ja kaunis vesistömme on yksi kylämme ylpeydenaiheista ja sellaisena se pysyykin. Vesihuolto-osuuskunnan eteneminen sujuu hitaasti, mutta varmasti. Kaivulinjauksilta on löytynyt yllättävän paljon kalliota, jonka räjäytystyöt ovat hidastaneet hanketta. Myös maankäyttöluvissa on vielä keskeneräisyyttä. Toiveita on, että juhannukseen mennessä päästään ottamaan putkistoa käyttöön. Suuret kiitokset Timo Leitamolle infotilaisuudesta kyläkokouksessa, sekä tietysti siitä valtavasta työstä asian edistämiseksi.

Toinen ajankohtainen puheenaihe, Martinniemi, on nyt lähinnä odotteluvaiheessa. Osakaskunta on jättänäyt oman ehdotuksensa kaupungille Martinniemen maankäyttösuunnitelmaksi. Seurailemmme siis teknisen lautakunnan kokouspöytäkirjoja.

 

 

 

Vastaa