Hanke sai jatko-aikaa kesälle asti

Kymenlaakson Kylät ry haki ja sai Kyläportaali -hankkeelle jatkoaikaa muutoshakemuksella. Tieto muutoshakemuksen hyväksymisestä saatiin tammikuun aikana. Hankkeen uusi päättymisaika on 31.7.2014. Hankkeen aiempi päättymispäivämäärä oli 28.2.2014. Tieto on tavoittanut osan kylistä ja se on otettu positiivisesti vastaan.

Hankkeen jatkuminen kesälle 2014 asti antaa kylille mahdollisuuden kehittää kotisivujaan koko kevään ajan. Loppuvuodesta 2013 kotisivutyönsä vasta aloittaneiden osalta tieto hankkeen jatkumisesta on otettu hyvin vastaan, sillä alkuperäisen suunnitelman mukaisesti tuki kotisivujen kehittämiseen olisi lakannut jo tammikuun lopussa hankkeen järjestelysyistä.

Hankkeen päättymispäivän siirtämistä päätettiin hakea myös toteutumattomien toimenpiteiden vuoksi. Hankkeessa on tähän mennessä rakennettu pääasiassa kotisivuja, mutta hankkeen tavoitteena on toteuttaa myös tietotekniikan vertaistukipiirejä osallistujakylissä. Hankkeessa on myös muita pienempiä toimenpiteitä, joita toteutetaan kylillä tarpeen mukaan.