Keskustelufoorumit uusiutuu syksyn aikana

KeskustelutKymenlaakson Kyläportaalissa on ollut alusta alkaen keskustelufoorumit, joiden tarkoituksena on ollut toimia alustana kylä- ja kaupunginosatoimijoden ajatustenvaihdolle. Kyläportaalin aiemmin käyttämä keskustelufoorumisovellus on ollut alusta alkaen ongelmallinen käyttäjätunnusten osalta, joten tarkoituksenamme on siirtyä kokonaan uuteen foorumisovellukseen.

Keskustelut löytyvät nyt osoitteesta www.kymenkylat.fi/keskustelut vanhan www.kymenkylat.fi/forum sijaan. Vanha keskustelufoorumi on vielä vähän aikaa toiminnassa, mutta suljetaan uuden foorumisovelluksen lopullisen käyttöönoton jälkeen. Tähän liittyen otetaan käyttöön mahdollisesti muita lisäosia, jotka parantavat käytettävyyttä ja tuovat lisäominaisuuksia nyt käyttöönotettavaan foorumisovellukseen.

Uusiin keskusteluihin pääsee osallistumaan nyt kuka tahansa, jolla on olemassa oleva Kyläportaali-tunnus. Mikäli tunnukset ovat päässeet unohtumaan, ne voi pyytää sähköpostiin uuden salasanan kera tämän linkin kautta.