Kiitos kaikille musiikkitapahtumaan osallistuneille

Koko perheen musiikkitapahtuma vietettiin lauantaina 2.8, jolloin oli Jaalan seudulla lähes kaikki muutkin tapahtumat samaan aikaan. Jännitti kyllä aika lailla riittääkö yleisöä Siikavan suunnalle. Takuuvarmat esiintyjät houkuttelivat paikalle ihan mukavan joukun musiikin ystäviä.  Pihaan pystytetty pomppulinna oli suosittu viihdyke heille jotka odottelivat vuoroaan Mikkolan Marian muskarituokioon.

Ohjelma jatkui Marinin Niinan laulupajalla. Saimme hydyllisiä neuvoja sujuvampaan laulamiseen ja äänen vireessä pitämiseen. Tuokio muistutti välillä jumppatuokiota rintalihasten venytyksineen ja vastapaineen etsintöineen.

Sitten pääsimme itse asiaan, Jendrek Prusakin vauhdikkaasti vetämään yhteislauluun. Hän oli koonnut kunnon paketin selkeitä suomalaisia lauluja, joita laulettiin järjestyksessä ilman kummempia vihkon pläräämisiä. Tykkäsin kyllä, tunnelma oli reipas ja suvaitsevainen, tämmöinen vähän huonompikin laulaja pääsi kunnon tunnelmaan.

Kohokohtia oli jo kertynyt illan aikana useampia, mutta sokeria löytyi vielä pohjalle melkoinen kasauma. Harri Suikkasen yksi monista orkesterikokoonpanoista viihdytti  sekä katselijoita että tanssijoita Siikavan kylätalon terassilla. Solisteina vuorottelivat Niina Marin ja Karoliina Suikkanen. Täytyy sanoa, että parempaa musiikkielämystä saa kyllä hakea. Nautinnollista kuultavaa ja nähtävää. Pihahiekoitukselle viritetty viira toimi erinomaisesti tanssiparkettina.

Illan jo hiljalleen hämärtyessä päästettiin karaoken laulajat lauteille. Karoliina Suikkanen emännöi tottunein ottein karaokepistettä. Etenkin paikalla ollut nuoriso innostui esiintymään sekä yksin että ryhminä, tutut konkarilaulajat saivat kilpailla vuorostaan.

Eikä tässä vielä kaikki, kanttiini toimi erinomaisesti. Tarjolla oli lihapullavartaita tomaatilla, maissipaloja, grillimakkaraa, kahvia ja pullaa, limsaa karkkeja, mehua ja raikasta vettä helteisen illan avuksi.

Kiitokset kaikille talkoisiin osallistuneille ja ennenkaikkea yleisölle jotka toivat mukavan tunnelman tullessaan.

Seuraavan päivän siivoustalkoissa todettiin, että taidetaan pitää samanlaiset kekkerit ensivuonnakin. Päivämäärä vaan yritetään sovittaa vähän paremmin.

t: Leena Borg, Siikavan kyläyhdistyksen pj

Vastaa