Terveiset Maaseutufestareilta

Kouvolan Raviradalla pidetyt Maaseutufestarit oli jälleen vapaaehtoistyön ja kylätoiminnan esiin nostamista mitä parhaimmalla tavalla. Esittelijöinä Siikavan osastolla toimivat Päivi ja Jarmo Lindström sekä Leena Borg. Kaksi päivää meni leppoisasti, tosin hillitön helle hieman verotti voimia.
Osastollamme oli tarjolla  Siikavan kyläkirjoja, Sukujuuret Siikavassa -kirjoja, prikanheittokilpailu, käpymäärän arvauskilpailu, tynnyriratsastusta sekä esitteitä kylätalosta ja naapurikylän näytelmämainos. Juuri sopivasti asiaa sekä viihdykettä ja kaikille ikäryhmille tuntui löytyvän sopivasti kiinnostuksen kohteita ja tekemistä.

Tässä vielä luettelo leikkimielisten kilpailuden voittajista:
Käpymäärän arvauksen voitti Jari Taimela.  ( Käpyjä oli pikkukatiskassa 427 kpl)
Prikanheittokisa oli niin tasainen, että voittajat jouduttiin arpomaan sekä naisten että miestensarjassa.
Onnetar suosi tällä kertaa seuraavia kilpailijoita: Katri Lantta ja Juho Kirssi.
Myös lastensarjassa tuli tasatulos ja siinä tehtiin päätös että molemmat saivat voittopalkinnon. Parhaan tuloksen, 4 prikkaa kymmenestä saavuttivat Elli Korpi ja Taavi Houni.
Naisten sarjan parhaat heitot olivat 3 prikkaa kymmenestä ja miesten sarjassa 4 prikkaa kymmenestä.

Kiitos vielä mukaville naapuriosastojen esittelijöille, toivottavasti Ankkapurhan musiikktapahtuma sai suosiota ja aina railakas Enäjärvi paljon kävijöitä kohennettuun kylämuseoon ja muihin hullutuksiinsa

 

 

Kuva2134

Tynnyriratsu oli kovassa käytössä, mutta säyseänä hevosena se palveli kaikkia innokkaita ratsastajia

 

Vastaa