Portaali kehitystyön alla

Kymenlaakson Kyläportaalia kehitetään päivittäin koko tammikuun ajan. Kehittämisestä johtuen sivustolla voi olla ajoittaisia häiriöitä, jotka saattavat vaikuttaa käyttökokemukseen. Käyttäjiä pyydetään olemaan kärsivällisiä ja palaamaan sivustolle myöhemmin uudestaan, jos sivusto ei toimi. Uusiutuvissa ongelmissa pyydämme ottamaan yhteyttä sivuston pääylläpitäjään.

Kuvia Kymenlaaksosta portaaliin

Kehitystyön yhtenä osa-alueena on Kymenlaaksolaisista kylistä kertovan kuvagallerian kokoaminen. Jos sinulla on itse otettuja kuvia joissa esiintyy Kymenlaakso koko komeudessaan, voit lähettää niitä osoitteeseen kykyportaali@gmail.com ja otsikolla: Kuvia Kyläportaaliin. Muistathan liittää viestiin nimi- ja yhteystietosi, jotta voimme julkaista kuvan ottajan tiedot kuvien ohessa. Muiden kuin lähettäjän itsensä ottamia kuvia emme julkaise, ennen kuin saamme kirjallisen luvan kuvien julkaisemiseen kuvien ottajalta.