Kylien kotisivuja työstetään parhaillaan

Kyläportaali-hankkeeseen osallistuvat kylät ovat hiljalleen alkaneet toteuttamaan omia sivustojaan. Kylät jotka hankkivat uudet sivustot hankkeen kautta, käyttävät portaalin omaa sisällönhallintajärjestelmää. Tähän mennessä vastaanotto on ollut positiivista, joskin opettelun määrää välillä kauhistellaan.

Kylien opastustilaisuuksia

Muutamalle kylälle on jo järjestetty opastustilaisuuksia, joissa on luotu uudet kylän kotisivupohjat ja perehdytty sisällönhallintajärjestelmään. Toiminta pohjautuu vapaa-ehtoistyölle eli talkoille, joten valmiita esityskuntoisia sivuja nähdään aikaisintaan tammikuun 2013 loppupuolella. Jotkin kylät ovat jo aloittaneet julkaistavan materiaalin (esittelytekstit ja valokuvat esimerkkinä) keräämisen jo viime vuoden puolella, joten heidän osaltaan valmista voi tulla hyvinkin nopealla aikataululla.

Ryhdy kyläportaalin käyttäjäksi

Käythän sopivin väliajoin tarkistamassa kylien edistymistä www.kymenkylat.fi -sivustolla ja kommentoi vaikkapa keskustelufoorumeilla hanketta ja kylien edistymistä. Voit rekisteröityä käyttäjäksi tämän sivun oikeanpuoleisestä sivupalkista. Rekisteröityneenä käyttäjänä pääset osallistumaan foorumin keskusteluihin ja voit halutessasi vaikka kommentoida kylien kotisivujen sisältöä.