Kyläportaalin virtuaaliopastus perjantaina 26.4.

Kyläportaali-hankkeeseen liittyvä virtuaaliopastus pidetään perjantaina 26.4. klo 18 alkaen. Virtuaaliopastukseen pääset osallistumaan Skypen avulla, Skypen asennusohjeet löytyvät täältä.

Yhteystiedoksi tulee lisätä ennen osallistumista Kyläportaali-hankkeen sähköpostiosoite kykyportaali@gmail.com. Mikäli yhteystiedon lisäämisessä ilmenee ongelmia tai kysyttävää, ottakaa yhteyttä tämän sivun kautta. Osallistumiseen tarvitsette toimivan mikrofonin, suosittelemme erillisen kuuloke-mikrofoni-headsetin hankkimista ja käyttämistä. Kannettavissa tietokoneissa mikrofoni on yleensä jo sisäänrakennettuna.

Mikäli osallistuminen ei ole mahdollista kyseisenä päivänä, käythän tutustumassa täältä aiemmin lisättyihin videoihin. Videoissa esitellään kotisivujen peruskäyttöä. Videoissa ei kuitenkaan tällä hetkellä ole ääniselostusta.