Luentoja kylien viestinnän kehittämiseksi

Kymenlaakson kyläportaali -hankkeessa järjestetään kaksi ”viestintää tekemään” -luentoa touko – kesäkuun aikana. Ensimmäinen luennoista pidetään Kouvolan Kansalaisopiston auditoriossa 28.5. ja toinen Haminan pääkirjaston Kaspersalissa 4.6. Molemmat luennot alkavat kello 17.30. Luento on kohdennettu Kymenlaakson kyläportaali -hankkeeseen osallistuville kylien aktiivitoimijoille, mutta muutkin osallistujat ovat tervetulleita.

Luennoitsijana toimii Ulla Hoikkala (viestintä-alan yrittäjä, toimittaja (SFJ) ja valokuvaaja), joka avaa tilaisuudessa viestinnän saloja ja tarjoaa eväitä kylien viestintään niin internetissä kuin perinteisissä viestintätavoissa. Ulla omaa pitkän työkokemuksen toimittajan työstä ja on toiminut myös kansainvälisissä tehtävissä.

Luentoihin on vapaa pääsy ja ennakkoon ilmoittautuneille henkilöille tarjotaan ilmainen iltapala ennen luennon alkua. Muistathan siis ilmoittautua ennakkoon 24.5. mennessä sähköpostilla osoitteeseen kykyportaali@gmail.com tai puhelimitse numeroon 040 670 2155 / Joni Tyviö.