Skype-virtuaaliopastuksia järjestetään jälleen

Edellisistä virtuaaliopastuksista on jo aikaa, joten kylien kotisivujen ylläpitäjille ja sisällöntuottajille järjestetään puolentoista viikon aikana kolme Skype-virtuaaliopastusta. Opastukset pidetään seuraavina päivämäärinä ja kellonaikoina:

Perjantaina 31.5. klo 18 alkaen
Maanantaina 3.6. klo 13 alkaen
Torstaina 6.6. klo 18 alkaen

Jokaisen opastuksen alussa käydään läpi sisällönhallinnan perusteita. Perusteiden jälkeen käsitellään osallistujien kysymyksiä ja ratkotaan ongelmia. Kysymykset jotka liittyvät portaalin käyttämiseen, näytetään konkreettisesti kuvaruudulta kaikille osallistujille.

Skype-ohjelman asennusohjeet löydät täältä. Tarvitset ohjelman käyttämiseen Skype-tunnuksen, jonka saa kätevästi luotua osoitteessa www.skype.com/fi/ samalla kun lataat ohjelman asennustiedoston omalle koneellesi.

Skype-virtuaaliopastukseen voit liittyä lisäämällä yhteystietoihisi hankkeen sähköpostiosoitteen kykyportaali@gmail.com.

Opastuksessa jaetaan tietokoneen kuvaruutua, joten tarvitset tietokoneen ja Skype-tunnusten lisäksi luotettavan kiinteän internet-yhteyden. Mobiiliyhteyksillä yhteys usein katkeaa kesken internet-puhelun ja saapuva videokuva on hyvin huonolaatuista yhteydestä johtuen.

Kysymyksiä ja yhteydenotot ongelmatapauksissa voi osoittaa sähköpostiosoitteeseen kykyportaali@gmail.com tai puhelimitse numeroon 040 670 2155 / Joni