Kotisivujen opastustilaisuuksia maakunnassa

Kyläportaali -hankkeessa järjestetään jo täydellä vauhdilla kylien kotisivuopastuksia. Tilaisuuksia on tähän mennessä järjestetty Virolahden, Miehikkälän ja Kouvolan alueella. Opastustilaisuuksiin on vapaa pääsy, vaikkain eniten sisällöstä hyötyvät juuri hankkeeseen osallistuvien kylien edustajat.

Muistathan käydä tarkistamassa, pidetäänkö juuri sinua lähellä seuraava tilaisuus. Siirry tapahtumakalenteriin tästä linkistä.

Tähän mennessä ensimmäisissä kylien tilaisuuksissa on avattu kotisivut ja perehdytty sisällönhallintajärjestelmään. Seuraavilla kerroilla on perehdytty sisällöntuotantoon, esimerkiksi kuvalliseen ilmaisuun. Jokaiselle osallistuvalle kylälle tarjotaan mahdollisuus osallistua useampaan eri kertaan opastustilaisuuksiin, vaikkakin kaikkia tilaisuuksia ei voida järjestää aina kotikylällä.