Virtuaaliopastuksia hankkeeseen osallistuville toimijoille

Kymenlaakson kyläportaali -hankkeessa ryhdytään järjestämään virtuaaliopastuksia helmikuusta 2013 alkaen. Aiheina opastuksissa ovat portaalin julkaisujärjestelmän perusteet ja edistynyt käyttö, sivuston suunnittelu ja sisällön julkaiseminen. Lisäksi virtuaaliopastuksissa näytetään osallistujien ehdotuksien mukaisia asioita.

Opastukset toteutetaan Join.me kokousohjelmiston avulla. Ohjeet virtuaaliopastukseen osallistumiseen löydät täältä.

Virtuaaliopastuksiin voi osallistua maksimissaan 10 käyttäjää, mutta käytännössä virtuaaliopastuksia voidaan järjestää useita kertoja kuukaudessa. Virtuaaliopastuksien ajankohdat ilmoitetaan virtuaaliopastukset-sivulla. Osallistumiseen vaadittava istuntotunnus (9 numeroinen koodi) on nähtävissä kyläportaalin sivupalkissa puolta tuntia ennen opastuksen alkua.