Tapahtumakalenteri palvelee maakunnan asukkaita

Oletko järjestämässä tapahtumaa Kymenlaakson alueella? Haluatko näkyvyyttä omalle tapahtumallesi? Haluatko tavoittaa tapahtumasta kiinnostuneita ihmisiä laajemmalta alueelta? Voit ilmoittaa tapahtumasi meidän Kyläportaalin maakunnallisessa tapahtumakalenterissa osoitteessa https://www.kymenkylat.fi/tapahtumien-ilmoittaminen/ olevan lomakkeen avulla.

Lomakkeen jokaisen kohdan täyttämällä varmistat parhaimman mahdollisen näkyvyyden tapahtumakalenterissa. Voit lisäksi lähettää kuvan liitettäväksi tapahtumailmoitukseen. Kuvan maksimikoko on 1,5 Megatavua ja sallittuja tiedostomuotoja ovat jpeg, jpg tai png.

Tapahtumakalenterimme käyttää Google Maps -sovellusta paikkojen näyttämiseen, joten varmistathan osoitteesta maps.google.fi ensi tapahtuman osoitteen sijainnin. Mikäli osoite näyttää jostain syystä väärään paikkaan, ilmoita siitä tapahtumatiedoissa erikseen. Kymenlaakson Kylät ry ja Kyläportaali -hanke ei vastaa karttasovelluksen toiminnasta tai tietojen oikeellisuudesta.